Traineeship overzicht: startersfuncties en talentprogramma's

Heb jij altijd al interesse en ambitie om in de financiële dienstverlening te werken? Spreekt de cultuur van het bank- of pensioenwezen je aan of wil je werken bij een grote verzekeraar? Bij Talent&Pro vind je de meest uitdagende traineeships in de financiële dienstverlening. Leer alle hoeken van het vak kennen in een unieke werkomgeving met aandacht voor talentontwikkeling. Je persoonlijke coach helpt jou tijdens je traineeship met al je vragen en bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het traineeship staat ontwikkeling centraal en heb je aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Geef nu een kickstart aan je carrière met één van onze finance traineeships!

Er zijn 19 traineeships gevonden.

Traineeship hbo/wo

Traineeship hbo/wo

Verken welk traineeship het best past bij jouw opleiding, persoonlijkheid en ambitie!
Traineeship Pensioencoach

Traineeship Pensioencoach

Wil jij onderdeel uitmaken van een veranderende en dynamische branche? Als Pensioencoach voeg jij voor verschillende deelnemers straks écht waarde toe!
Traineeship Legal

Traineeship Legal

Maak met jouw juridische kennis het verschil voor banken en verzekeraars!
Traineeship Casemanager

Traineeship Casemanager

Kies voor casemanagement en begeleid mens én organisatie bij verzuim, arbeidsongeschikheid en re-integratie
Traineeship Finance

Traineeship Finance

Ontdek de gehele financiële sector met dit gevarieerde ontwikkelprogramma voor young financials!
Traineeship Hypotheken

Traineeship Hypotheken

Groei uit tot dé hypotheekspecialist binnen de bancaire sector door een combinatie van werken en leren.
Traineeship Verzekeringen

Traineeship Verzekeringen

Leren en specialiseren als verzekeringsadviseur, relatiebeheerder, acceptant of schadebehandelaar bij alle grote verzekeraars in Nederland.
Traineeship Business IT

Traineeship Business IT

Hét IT-programma voor starters en young professionals met affiniteit en liefde voor bedrijfsvoering en IT!
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Bepaal samen met onze talentspecialisten welk vakgebied aansluit bij jouw talent, persoonlijkheid en vooropleiding!

Ontwikkeltraject

Waarschijnlijk ben je net klaar met studeren. Maar bij Talent&Pro willen we alles uit jou en je carrière halen! Wij zorgen dat jij jezelf zowel persoonlijk als professioneel blijft uitdagen en ontwikkelen. Daarmee geef je jezelf en uiteindelijk onze klanten een mooie voorsprong. Je begint als zogenaamd ‘Talent’ met een aantal opleidingen die je nodig gaat hebben in je vakgebied. Als je die hebt afgerond kun je door als Professional. Naast dat jij je in deze periode nog verder door ontwikkelt, kun je als professional ook gaan kiezen voor een richting als projectmanager, specialist of leidinggevende. Na een paar jaar bikkelen ben jij een echt toptalent in jouw vakgebied. En daar doen we het voor.

Back to school

Hoe gaan we jou bijspijkeren? Via ons eigen opleidingsinstituut ga je jouw kennis en een hele reeks aan verschillende vaardigheden aanscherpen. In dit opleidingencentrum begin je heel breed. We willen je kennis laten maken met alle kanten van jouw vakgebied. Vervolgens bekijk je welke specialisatie jou het beste ligt, en kun je aan de slag om voor jezelf het maximale eruit te halen. Het is hard werken, maar je doet het gelukkig niet alleen.

Coaching

Onze People Managers zijn eigenlijk personal trainers die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bijhouden, met je bespreken en je coachen om jezelf te blijven verrassen. Dit doen ze aan de hand van jouw ambities en persoonlijke eigenschappen. Eerst willen ze je goed leren kennen, waarna je samen een ontwikkelplan opstelt dat past bij jouw kennis en kunnen. Zo kun je op jouw manier werken aan je doelen.