Nickay Schenk, Pro’er bij Talent&Pro, omschrijft zichzelf als ambitieus en gedreven. Deze karaktereigenschappen zijn terug te zien in zijn carrière: hij werkte na zijn studie als branchemanager in de metaalgroothandel, maar kon na enige tijd niet meer doorgroeien. Daarom ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging, die vond hij bij Talent&Pro. Op dit moment werkt hij als senior medewerker Issuance en Servicing bij Allianz.

Nieuwe uitdaging

“Na mijn studie Small Business & Retail Management aan
Hogeschool Windesheim ben ik begonnen als commercieel medewerker bij een metaalgroothandel. Na een jaar werd ik branchemanager, maar nog verder doorgroeien was binnen dit relatief kleine bedrijf jammer genoeg niet mogelijk. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.”

Ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers

Inmiddels werkt Nickay al twee jaar bij Talent&Pro en is hij bezig met zijn derde opdracht. “Talent&Pro is een bedrijf waar je met open armen wordt ontvangen. Daarnaast beschikt het over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en kunnen mijn collega’s me helpen met het verwezenlijken van mijn doelen. Via Talent&Pro kan ik ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers.”

Netwerken om opdrachten binnen te halen

Nickay heeft in de afgelopen twee jaar al veel vaardigheden bijgeleerd, onder meer op het gebied van netwerken. “Je komt binnen je opdrachten veel mensen tegen. Door de lijntjes kort te houden en je ambities kenbaar te maken kun je netwerken ook wel zien als een manier om jezelf te ontwikkelen. Ik heb bijvoorbeeld regelmatig contact met Account Managers en Unit Managers binnen Talent&Pro en ik spar vaak met mijn leidinggevende op opdracht. Hierdoor zorg je ervoor dat men sneller aan jou denkt wanneer een leuke opdracht langskomt.”

Training en ontwikkeling

Nickay heeft bij zijn werkzaamheden veel aan de cursussen en trainingen van Talent&Pro. “Dankzij de Wft opleidingen heb ik veel kennis opgedaan die ik nog dagelijks toepas in mijn werkzaamheden.” Zijn People Manager staat hem bij in zijn ontwikkeling en helpt hem het beste uit zichzelf te halen. “Tijdens mijn eerste opdracht was Arjen Yska mijn People Manager. Hij heeft mij vanaf de eerste dag gemotiveerd om mijn doelen te behalen.”

Toekomstplannen

Aan ambitie geen gebrek bij Nickay. Hij heeft grootse plannen om zich te blijven ontwikkelen en hogerop te komen binnen de financiële sector. Talent&Pro biedt hem de handvatten om te blijven groeien. “Ik wil binnen nu en anderhalf jaar projectmanager worden, omdat ik het fantastisch vind om met een team naar een doel te werken en dit gezamenlijk  te behalen. Na projectmanager zou ik graag interim manager of directeur willen worden.”

Onderscheid je van anderen

Aan nieuwe medewerkers wil Nickay meegeven dat je gebruik moet maken van de mogelijkheden die Talent&Pro biedt en dat je kansen gewoon moet grijpen. “Jouw People Manager is er om je te begeleiden, maak daar gebruik van. De People Manager helpt je jouw unieke talenten en ambities te ontdekken en ontwikkelen, zodat je steeds beter wordt in je werk.”

“Als jij iets wilt bereiken, je denkt dat een vacature jou op het lijf is geschreven of als je een bepaalde opleiding wilt volgen, onderneem dan actie. Blijf netwerken en onderscheid je van anderen.”

Wil jij ervaring opdoen bij diverse grote opdrachtgevers in de financiële branche? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.