Jan de Graaf werkte tijdens zijn studie via een uitzendbureau als hypotheekacceptant bij ABN AMRO Hypotheken. Hier kwam hij in aanraking met Talent&Pro

“Bij ABN AMRO werkte ik samen met veel mensen van Talent&Pro. Zij waren altijd erg enthousiast over hun werkgever en kregen goede begeleiding in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook hadden zij altijd zicht op mooie vervolgopdrachten. Dat sprak mij enorm aan.” Tijdens deze periode sprak Jan al kort met een Account Manager en People Manager van Talent&Pro. Na het aflopen van zijn contract bij het uitzendbureau heeft hij direct voor een traineeship bij Talent&Pro gekozen.

Een dubbele rol

Talent&Pro en Jan bleken een goede match; inmiddels is Jan alweer bijna vier jaar in dienst. Momenteel werkt hij bij hypothecair dienstverlener Stater. Hier treedt hij op als Processpecialist Midoffice én als Implementatiemanager Operations voor nieuwe geldgevers. “In mijn rol als Processpecialist ondersteun ik bij het optimaliseren van de hypotheekacceptatie processen en adviseer ik in geval van aanpassingen in Estate. Als Implementatiemanager Operations voor nieuwe geldgevers zorg ik ervoor dat de operatie van Stater klaar is om deze nieuwe geldgevers van dienst te zijn.”

Combinatie werkervaring en vooropleiding

Dankzij eerdere opdrachten voelt Jan zich zekerder wanneer hij een nieuw project oppakt. “Bij ABN AMRO Bank heb ik bijvoorbeeld meegeholpen aan de opbouw van een nieuwe Bijzonder Beheer afdeling. Dankzij mijn werkervaring bij het Hypotheek Care Team van ABN AMRO Hypotheken had ik al veel affiniteit met de inhoud van het werk.” Ook zijn vooropleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap droeg hieraan bij. “Door de combinatie van werkervaring en vooropleiding voelde ik mij zeker van mijn zaak. Ik kon hiermee een mooie bijdrage leveren aan de inrichting van de processen en de opbouw van het team.”

Bewandelde pad

Jan is zich in de afgelopen vier jaar constant blijven ontwikkelen, iets waar hij zelf toch wel het meest trots op is. “Dit komt door de vakopleidingen en trainingen waarin Talent&Pro mij goed faciliteert.” Terugkijkend op zijn bewandelde pad bij Talent&Pro ziet Jan nog wel dingen die hij liever anders had gedaan. “Ik zat op een opdracht waarvan ik na verloop van tijd vond dat deze onder mijn ambitieniveau lag. Deze ambitie heb ik destijds niet uitgesproken naar mijn People Manager. Toen ik dit wel deed kon ik na twee maanden aan de slag binnen een opdracht waar ik mijn ‘ei’ heel goed kwijt kon. Het is dus belangrijk om je ambities uit te spreken en daarna wat geduld te hebben.”

Een kijkje in de keuken

Jan wil zich graag verder ontwikkelen in de richting van fraudepreventie en fraudeopsporing. “Talent&Pro zal mij hierin ondersteunen door het faciliteren van mijn opleidingen.” Daarnaast vindt Jan het erg prettig om, ook in de toekomst, regelmatig van opdracht en werkplek te veranderen. “Hierdoor heb ik de mogelijkheid om bij veel bedrijven in de keuken te kijken én mee te koken. Dankzij Talent&Pro kan dat.”

Wil jij net als Jan ook een kijkje nemen in verschillende keukens van mooie bedrijven? Neem dan snel contact op met onze recruiters. Zij vertellen je meer over de mogelijkheden binnen onze traineeships.