Welke studie heb je gevolgd?

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Zuyd Hogeschool.

Wat sprak jou aan toen je in aanraking kwam met Talent&Pro?

De no-nonsense aanpak van Talent&Pro. Jonge, leergierige en ambitieuze mensen voorzien van kennis en aan het werk zetten in de financiële wereld. Een prachtige aanpak die mij ook nu nog steeds enorm aanspreekt.

Hoe heb je de introductieperiode ervaren?

De introductieperiode bestaat uit twee intensieve weken waarin je kennismaakt met de cultuur binnen Talent&Pro. Ook ‘proef’ je wat het inhoudt om in deze wereld werkzaam te zijn. Ik heb het als een ontzettend leerzame, maar vooral leuke periode ervaren. Ik zag professionals die al meerdere jaren in het vak werkzaam waren en daar ook nu nog veel plezier aan beleven. Dit heeft me enorm geïnspireerd.

Inmiddels ben je werkzaam bij Talent&Pro. Als je moet samenvatten wat je het meest aanspreekt bij de organisatie, wat is dat dan?

De open cultuur en realistische kijk op deze wereld. Hard werken, jezelf blijven ontwikkelen en vooral plezier hebben in wat je doet: factoren die naar mijn mening onmisbaar zijn voor geluk en succes. Talent&Pro doet er alles aan om deze drie zaken constant op een hoog niveau te houden.

Waar zit je momenteel op opdracht en wat zijn je werkzaamheden?

Momenteel zit ik op opdracht bij Interpolis in Tilburg, als Pensioenspecialist. Mijn opdracht is tweeledig. Het bestaat uit het opvangen van druk en excessen die ontstaat uit fluctuerende werkvoorraad binnen het team Verzekerde Relaties. Daarnaast wordt mijn pensioen- en productkennis ingezet bij complexe trajecten, zoals conversies.

Hoe ervaar je de begeleiding vanuit Talent&Pro?

De begeleiding vind ik uitstekend. Talent&Pro heeft op de achtergrond de juiste mensen neergezet die begrijpen hoe deze wereld in elkaar zit en waar de vraag zit bij de klant. Op deze manier worden wij als projectmedewerkers optimaal voorbereid en bijgestuurd om zo efficiënt mogelijk aan werk te gaan én blijven.

Welke ambities heb je nog binnen Talent&Pro?

Ik wil heel graag als teamleider aan de slag. Als het gaat om succes behalen, vind ik de menselijke factor namelijk de meest interessante en bepalende factor. In de rol van teamleider zou ik me daar op kunnen richten.