Wat doe je nu als je werkt bij Talent&Pro? Wat is de achtergrond van onze collega’s en wat is hun ‘success story’? In de maand september geven we je daar meer inzicht in. Iedere week vertelt een talent over zijn eerste opdracht. Vandaag de beurt aan Cindy van Miltenburg, die in 2014 haar master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media afrondde.

Cindy wilde graag aan de slag bij de Rabobank, maar hoorde dat het moeilijk was hier zonder ervaring of Wft-diploma te kunnen gaan werken. Ze werd gewezen op de vacature Traineeship via Talent&Pro en werd uitgenodigd voor de Talentendag: “Alleen al het gebouw van T&P straalt een relaxte sfeer uit. Ik voelde me eigenlijk direct welkom toen ik binnenstapte, en had op de een of andere manier ook het gevoel dat dit wel eens dé baan kon worden. De presentaties over de Rabobank en de vacature maakten me nog enthousiaster.” Daarna volgde het kennismakingsgesprek: “Ook dit gesprek had een relaxte sfeer. Ondanks dat het de bedoeling was dat ik mijzelf moest bewijzen, voelde ik de druk daarvan totaal niet en hadden we gewoon een open en gezellig gesprek.”

De juiste service en beleving

Cindy heeft momenteel een opdracht als Adviseur Klantinteractie. Over haar werk vertelt ze: “Vanuit mijn opleidingen en mijn werkzaamheden in de horeca heb ik altijd geleerd om klant- en servicegericht te werken. Om de klant de juiste service en beleving te geven, moet je soms echt zoeken naar een goede vertaling van de wet- en regelgeving. Dat is wel eens een uitdaging.”

Hard maken voor een oplossing

Cindy probeert altijd iets extra’s te doen voor de klant. Een voorbeeld van zo’n situatie: een geïrriteerde klant met een geblokkeerde betaalpas aan de lijn. Cindy: “Deblokkeren kan alleen bij een lokaal kantoor. De klant was vanwege werk niet in de gelegenheid om dit te doen, terwijl de pas hard nodig was. Omdat zijn situatie echt heel vervelend was, heb ik me er hard voor gemaakt dat er toch een oplossing werd geboden. Samen met de klant, mijn teamleider en een collega vonden we uiteindelijk een mogelijkheid. Wat begon als een geïrriteerd en boos gesprek, heb ik zo om kunnen buigen naar een tevreden klant!”

Ervaring

Hoe ziet Cindy haar toekomst bij Talent&Pro? “Ik zou als trainee graag door willen groeien binnen de bancaire wereld. Ik vind dit een mooie branche. Grofweg kun je je bij de bank specialiseren in particuliere of zakelijke klanten. Tot nu toe voel ik me meer aangetrokken tot het domein Particulieren. Op langere termijn zou ik graag aan de slag gaan met complexe zaken, zoals hypotheken en verzekeringen, en misschien uiteindelijk zelfs wel met klanten met meer vermogen binnen het domein Private Banking. T&P heeft hier een hele grote rol in. Enerzijds door het aanbieden van de benodigde Wft-opleidingen, anderzijds door het ruime aanbod aan opdrachten, waardoor ik op meerdere vlakken ervaring kan opdoen.”

Heb jij interesse in een traineeship via Talent&Pro? Klik op de link voor meer info en solliciteer!
Zou je graag een kop koffie willen drinken met een van onze recruiters? Houd dan de Talent&Pro Talentendagen in de gaten!