Cindy studeerde Bedrijfskunde in Antwerpen en kwam via het career event in Utrecht terecht bij Talent&Pro. Ook in Utrecht. Al tijdens de introductie haar introductieperiode dacht iemand “even Apeldoorn bellen!”, waardoor ze al snel bij Centraal beheer Achmea aan de slag mocht als Schadebehandelaar Verkeer! Lees hieronder meer…

Welke studie heb je gevolgd?

Aan de Universiteit Antwerpen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd met een major Europees en Internationaal Ondernemen en een minor Verzekeringen. In het kader van het Erasmus uitwisselingsprogramma heb ik ook een aantal vakken gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Hoe kwam je in aanraking met Talent&Pro?

Tijdens mijn studie wist ik al dat ik na het behalen van mijn diploma naar Nederland zou verhuizen. In mijn voorlaatste jaar bezocht ik daarom het career event in Utrecht. Daar werd ik warm onthaald door een medewerker van Talent&Pro. Er was toen meteen al een klik. Na mijn studie heb ik een aantal maanden vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica. Toen ik eenmaal terug was, heb ik meteen weer contact opgenomen met Talent&Pro.

Wat sprak je destijds aan?

De opleidingsmogelijkheden die Talent&Pro biedt en de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Maar ook de informele sfeer en het gezellige kantoor zorgen er nog steeds voor dat ik me thuis voel.

Hoe heb je de introductieperiode ervaren?

Omdat ik al direct een intake had en enkele dagen later op mijn eerste opdracht kon starten, heb ik maar een klein deel van de introductieperiode meegemaakt. De dagen die ik wel heb meegedraaid waren een leuke manier om Talent&Pro en mijn nieuwe collega’s op een interactieve manier te leren kennen.

Inmiddels ben je werkzaam bij Talent&Pro. Als je moet samenvatten wat je het meest aanspreekt bij de organisatie, wat is dat dan?

Voor mij zijn dat toch nog steeds die dingen die mij al aanspraken toen ik ervoor koos om bij Talent&Pro te gaan werken: de opleidingsmogelijkheden en ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. En daarnaast mag ik natuurlijk de onvergetelijke bedrijfsuitjes, zoals de skireis en het jaarfeest, niet vergeten!

Welke uitdagingen en kansen biedt het ontwikkeltraject van Talent&Pro jou?

Dat ik me in mijn carrière wil bezighouden met verzekeringen staat vast. Talent&Pro biedt me de mogelijkheid om met opleidingen en opdrachten te ontdekken wat ik wel en niet leuk vind aan werken in de verzekeringswereld. Dit geldt voor zowel de inhoud van het werk, als voor het soort opdrachtgever. De meeste opdrachten zijn ontzettend leuk. Af en toe heb je een wat minder leuke opdracht. In dat geval is het een uitdaging om de kansen van zo’n opdracht te zien. Bij elke opdracht is er inhoudelijk of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling immers veel te leren.

Waar zit je momenteel op opdracht en wat zijn je werkzaamheden?

Momenteel werk ik als Schadebehandelaar Verkeer bij Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Ik ben verantwoordelijk voor het behandelen van de WA-schades van een aantal bekende leasemaatschappijen en andere zakelijke klanten. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het beoordelen van schadeformulieren, het voeren van discussies over de schuldvraag, het erkennen van aansprakelijkheid, het beoordelen en betalen van claims en het verhalen van schades. Veel van deze werkzaamheden verlopen via post of e-mail, maar ik heb ook dagelijks telefonisch contact met tegenpartijen, getuigen, verzekerden en lessees.

Hoe ervaar je de begeleiding vanuit Talent&Pro?

Mijn People Manager komt regelmatig langs om mijn persoonlijke ontwikkeling te bespreken en daarvoor een pad uit te stippelen. Daarnaast kan ik het met haar hebben over problemen die ik tijdens mijn werk tegenkom, en is ze mijn vaste aanspreekpunt voor vragen. Ook tussen onze vaste afspraken door kan ik altijd bij haar terecht. En wanneer er een nieuwe opdracht gezocht moet worden, zoekt ze samen met de Account Managers naar een goede match. Ik vind het fijn om een coach te hebben die met me meedenkt en die daarnaast ook interesse toont in mijn privéleven.

Welke ambities heb je nog binnen Talent&Pro?

Na het behalen van een aantal Wft-diploma’s en een aantal modules Motorrijtuigen en Schade, ben ik begonnen aan de opleiding tot Actuarieel Rekenaar. In eerste instantie wil ik deze opleiding graag afmaken, zodat ik ook ingezet kan worden op actuariële opdrachten en daarmee nog breder inzetbaar word. Daarna hoop ik door te groeien naar Actuarieel Analist.