Wezp: online administratie voor zzp’ers in een handomdraai

Talent&Pro denkt graag mee met haar zzp’ers. Daarom hebben we nu een leuk aanbod voor je: korting op Wezp! Wezp is een nieuwe online oplossing voor zzp’ers, waarmee je je administratie makkelijk opruimt en bijhoudt.

Met de SmartScan-app fotografeer je je bonnen, die vervolgens automatisch in je administratie worden verwerkt. Wezp controleert je bonnen voor het huidige kalenderkwartaal en neemt contact met je op wanneer er iets niet klopt of onduidelijk is. Ideaal, want met Wezp kun je dus stoppen met het bewaren, inscannen en overtikken van rekeningen en bonnen in spreadsheets. En met de tankpas en parkeerapp zijn stapels tank- en parkeerbonnetjes verleden tijd.

Mooi aanbod

Wij spraken met de oprichters van Wezp en raakten enthousiast over hun online administratietools Wezp.ZekerBij (algemeen) en Wezp.Auto. Speciaal voor de zzp’ers die via Talent&Pro werkzaam zijn, hebben we daarom een mooie deal gemaakt:

  • Je kunt Wezp 2 maanden gratis uitproberen: sleep al je bonnen en facturen in het dashboard en je btw-aangifte staat klaar!
  • Na deze 2 maanden krijg je 20% korting op Wezp.Zekerbij zolang je bent aangesloten bij Talent&Pro.
  • Als je een auto rijdt, dan kun je Wezp.Auto (tankpas en parkeerapp) maar liefst 6 maanden gebruiken met 50% korting!

Meer info & aanmelden

Geïnteresseerd? Lees hier wat Wezp voor jou kan doen en hoe je je aanmeldt. Vul bij je registratie de volgende kortingscode in: talentpro.