Talent&Pro verzorgt sollicitatietraining voor studenten Sefa Amsterdam

Studenten aan de Universiteit van Amsterdam, Faculteit Economie & Bedrijfskunde hebben vandaag in een sollicitatietraining van Talent&Pro belangrijke tips & tricks gekregen hoe zij zich zo goed mogelijk kunnen presenteren op weg naar een baan of stageplaats. De training werd gefaciliteerd door Faculteitsvereniging Sefa.

Het geheim van een succesvol sollicitatiegesprek? Dat zit ‘m in de voorbereiding! Hoe schrijf je een goede opvallende sollicitatiebrief? Hoe ziet een goed cv eruit? Hoe presenteer je je overtuigend in een gesprek? Een goede eerste indruk vergroot de kansen op een vervolggesprek aanzienlijk, maar hoe pak je dat aan? Allemaal vragen waar onze collega’s Marike en Lisette vandaag een antwoord op hebben gegeven en de studenten van de UvA hun voordeel mee kunnen doen als het er straks echt om gaat! Lisette Valk, People Manager bij Talent&Pro: “Je merkt dat veel studenten niet goed weten hoe ze zich moeten voorbereiden op een sollicitatie. Er waren dan ook veel vragen vandaag! Bijvoorbeeld over wat nou een goede openingsalinea is in een motivatiebrief. Wij hebben vanuit de praktijk veel tips & tricks kunnen geven. Wie weet zien we bij Talent&Pro in de toekomst nog leuke sollicitaties voorbijkomen van deze groep!” Talent&Pro werkt intensief samen met hogescholen en universiteiten in het hele land. Wil jij ook een sollicitatietraining organiseren op jouw hogeschool, universiteit of studievereniging? Stuur dan een mail aan recruitment@talent-pro.com. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Sefa

Faculteitsvereniging Sefa is verbonden aan de Faculteit Economie & Bedrijfskunde Universiteit van Amsterdam, en is met haar ca. 4500 leden een van de grootste studieverenigingen van Nederland. Doelstelling van Sefa is het verkleinen van de afstand tussen theorie en praktijk voor alle studenten verbonden aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Sefa organiseert jaarlijks meerdere activiteiten, waaronder ook het faciliteren van sollicitatietrainingen.