Talent&Pro behoort tot de top aanbieders van traineeships

Talent&Pro behoort tot de top van de Nederlandse traineeship-aanbieders. Dat blijkt uit een enquête van Memory Group onder ruim 1.000 studenten en starters. Talent&Pro scoorde vooral goed in de categorieën IT traineeship en Finance traineeship.

Traineeships populair

Traineeships zijn gewild bij hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt. Steeds meer bedrijven bieden de mogelijkheid van een traineeship aan. Memory Group zocht door middel van een enquête uit hoe studenten en starters aankijken tegen de verschillende bedrijven die traineeships aanbieden.

Beoordelingscriteria

Aanbieders van traineeships werden beoordeeld op basis van factoren als bekendheid, populariteit en de manier waarop het bedrijf communiceert over de inhoud van het traineeship. Meer dan 1.000 respondenten gaven hun mening door middel van een online enquête. Talent&Pro behoort volgens het onderzoek tot de top van bedrijven die traineeships aanbieden in Nederland.

Traineeships van Talent&Pro

Talent&Pro is natuurlijk heel trots op de uitkomsten van het onderzoek. Wij investeren continu in onze traineeships en de ontwikkeling van onze trainees. Door middel van trainingen, opleidingen en coaching willen we onze trainees voortdurend naar een hoger niveau tillen.

Meer weten over de traineeships van Talent&Pro? Neem dan contact op via 088 170 14 00 of stuur een e-mail naar info@talent-pro.com.  

Bronnen:  http://traineeshipoftheyear.nl, Consultancy.nl