Terugkijkend op een geslaagde relatieavond Nederlands Film Festival

Afgelopen vrijdag 27 september vond de Talent&Pro relatieavond plaats, tegen het decor van het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Het was een bijzonder geslaagd evenement! In de namiddag heeft de Gouden Tegel-onthulling plaatsgevonden op de Talent&Pro Filmboulevard. Hier onthulden de Gouden Kalf-winnaars van 2012, Reinout Scholten van Aschat (Beste Acteur) en Hannah Hoekstra (Beste Actrice), een tegel met hun eigen handafdruk.

NFF relatieavond 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de tegelonthulling verplaatste het gezelschap van 250 personen zich naar het St. Janskerkhof voor het diner. Vanwege de hoge opkomst was de groep verdeeld over twee restaurants. Hier hadden onze relaties alle ruimte om bij te praten, tijdens een uitgebreid diner. Ter afsluiting kwamen cast & crew van DE PROOI langs, om een mooie inleiding te geven op de film die later die avond in première ging. Daarna was het dan zo ver: de rode loper op, voor de première in de Stadsschouwburg. Uiteraard waren ook hoofdrolspelers Victor Löw, Aniek Pfeifer en natuurlijk Pierre Bokma, die de rol van Rijkman Groenink vertolkt, aanwezig. Maar ook voor onze relaties een mooi moment in de spotlights!

NFF relatieavond 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de voorstelling – een lange zit – was het welverdiend naborrelen in de foyer van de schouwburg. De film leidde in ieder geval tot voldoende gespreksstof… We blikken terug op een zeer geslaagd evenement, en kijken nu al uit naar volgend jaar!