Talent&Proost Pubquiz groot succes!

Afgelopen vrijdag vond de eerste Talent&Proost Pubquiz plaats. Wat begon als een spontaan vrijmibo-idee, was in korte tijd flink uit de hand gelopen. Maar liefst 20 teams van zo’n 5 man meldden zich aan. En dus stonden we vrijdag met zo’n 100 (!) man rondom de bar & lunchtafel op kantoor van Talent&Pro in Leusden.

Onder de bevlogen presentatie van onze recruiter Frank Hurkmans streden de 20 teams om eeuwige roem in 5 spannende rondes, waarin zowel de algemene kennis bevraagd werd, als ieders kennis van onder andere reclame en logo’s. Hierbij feliciteren we het winnende team, bestaande uit Joris Prinsen Geerligs, Bastiaan van Roest, Melanie Weiland, Joost Spée en Roy Brandsema, nogmaals met het winnen van eeuwige roem!

Pubquizzen voor de Roparun

De deelnamekosten gaan volledig naar de pot voor de Roparun. Talent&Pro doet in 2015 voor het eerst mee aan deze estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Tot aan de Roparun in mei 2015 zullen we allerlei activiteiten organiseren om geld op te halen. Het geld dat we ophalen gaat naar Stichting Roparun, die zich inzet voor mensen met kanker. Het motto? ‘Leven toevoegen aan de dagen, als er geen dagen meer zijn toe te voegen aan het leven.’