Talent&Pro omarmt de Roparun

Bij Talent&Pro proberen we bewust te blijven van onze omgeving en ons effect daarop. Maatschappelijke verantwoordelijkheid speelt hierbij dan ook een belangrijke rol. Daarom steunen wij verschillende goede doelen en instellingen waar wij ons als organisatie mee identificeren of waarmee wij een sterke band voelen.

Een mooi voorbeeld hiervan is de Roparun; een non-stop estafetteloop van ruim 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven, wat ook wel blijkt uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

In 2015 nam Talent&Pro voor het eerst deel aan de Roparun en hiermee was de toon gezet. In 2016 verschenen wij voor een tweede editie enthousiast aan de start in Parijs, en ook in 2017 zetten wij ons weer voor de volle 100% in voor dit mooie doel.

Over het team

In september 2016 zijn de eerste voorbereidingen voor Roparun 2017 van start gegaan. Natuurlijk te beginnen met het samenstellen van een fantastisch team. Een groep collega’s zal zich in 2017 gaan inzetten voor dit mooie doel, namelijk:

Lopers
Ronald Bakker
Leroy Chaigneau
Marco Klomp
Naniek Levelink
Rik Zwinkels
Yde Starreveld
Lisette Valk
Ellen Boogaart
Jaime van Vloten
Lenneke Hoogeboom
Fietsers
Meyke Harmsen
Hidde Heuvels
Mirjam van Genderen
Katja Catshoek
Kamp
Frank Hurkmans
Eric van Diest
Ronald Hensen
Anne Bosma
Chauffeurs
Paul van der Meer
Thomas van der Loo
Edwin van den ElstSocial media
Gino Catshoek
Teamcaptain

Margot Tijnagel

De voorbereidingen

Deelname aan de Roparun betekent commitment aan een team en aan een gezamenlijk doel. En dat brengt een flinke tijdsinvestering met zich mee. Het Talent&Pro Roparun team komt maandelijks bij elkaar. Naarmate de start in zicht komt zullen de meetings wekelijks plaatsvinden. Daarnaast moet er ook getraind worden; de hardlopers lopen iedere week samen hun kilometers.

Het Roparun team heeft gezamenlijk verschillende acties opgezet om het streefbedrag van minimaal €30.000,- op te halen. Een streefbedrag waar heel Talent&Pro een bijdrage aan levert. Door middel van de verkoop van loten, heerlijke biertjes en wijnen en het doen van vrijwillige donaties draagt iedereen zijn steentje bij. In deze fase bouwt het Roparun team dan ook aan het ultieme teamgevoel, maar creëren zij ook een mooie binding met de andere Talent&Pro’ers. Zo wordt de effort van één team de effort van een hele organisatie.

Ons doel

Tijdens de Roparun wordt het teamgevoel flink op de proef gesteld door vermoeidheid, fysieke pijn en uitputting. We zorgen er als team voor dat we elkaar door de moeilijke momenten heen trekken en het gevoel van trots en blijdschap vast houden!

Talent&Pro is enorm trots om op zaterdag 3 juni 2017 met een fantastisch team in Parijs aan de start te staan van de Roparun!


Meer weten over onze Roparunners? Bekijk de teampagina van Roparun Team 232 of stuur hen een e-mail via roparun@talent-pro.com.

Bekijk hieronder ons avontuur tijdens Roparun 2016.