Talent&Pro naar DE PROOI

Talent&Pro is dit jaar voor de 13e maal trots partner van het Nederlands Filmfestival In Utrecht. Als partner organiseert Talent&Pro elk jaar een feestelijk evenement voor haar zakelijke relaties. Tijdens deze avond gaan we met ongeveer 300 relaties naar de Stadsschouwburg om een rode loper-première bij te wonen.

Bijzonder jaar

Dit jaar is een erg bijzonder jaar. We hebben namelijk het privilege om onze relaties op vrijdag 27 september mee te nemen naar de première van de DE PROOI: een financiële thriller naar het boek van Jeroen Smit, over Rijkman Groenink en de val van ABN AMRO. Een erg interessante en relevante première voor de financiële branche waarin wij en onze relaties werkzaam zijn.

Gouden Tegel-onthulling

Voorafgaand aan de première wonen we bovendien de feestelijke onthulling van de Gouden Tegels bij, aan de Talent&Pro Filmboulevard in de Vinkenburgstraat. Op de Gouden Tegels zijn de handdrukken van de Gouden Kalf-winnaars van het voorgaande jaar vereeuwigd. Vorig jaar wonnen jonge talenten Hannah Hoekstra (Beste Actrice) en Reinout Scholten van Aschat (Beste Acteur) de ‘Nederlandse Oscars’. Zij zullen ook aanwezig zijn tijdens de onthulling van hun tegel.