Nederlands Film Festival 2013

Talent&Pro sponsort dit jaar alweer voor de 13e keer het Nederlands Film Festival. Het NFF staat in het teken van het ontdekken van nieuw talent: precies dat wat Talent&Pro ook bezighoudt. We waren dan ook bijzonder trots op Reinout Scholten van Aschat en Hannah Hoekstra, de winnaars van de Gouden Kalveren voor beste acteur en actrice in 2012. Zij zijn jonge talenten; frisse gezichten in de filmwereld die laten zien dat zij nu al de hoogste tree kunnen bereiken.

Gouden Tegelonthulling

Reinout en Hannah krijgen hun eigen Gouden Tegel aan de Talent&Pro Filmboulevard. Daarmee worden zij toegevoegd aan  een rij van grote namen; onder andere Carice van Houten, Frank Lammers en Kim van Kooten gingen hen voor. Op 15 juli was Talent&Pro al aanwezig toen Hannah en Reinout hun handafdruk zetten voor hun eigen tegel (zie foto). Op 27 september zullen ze de tegels, in brons gegoten, officieel onthullen. Talent&Pro zal dit moment ook bijwonen, samen met een groep van genodigde relaties.

Première ‘De Prooi’

Na de gouden tegelonthulling en aansluitend diner, neemt Talent&Pro haar zakelijke relaties mee naar de Stadsschouwburg Utrecht voor de première van ‘De Prooi’. Deze driedelige tv-serie, gebaseerd op het boek van onderzoeksjournalist Jeroen Smit, verhaalt over de ondergang van ABN AMRO onder leiding van Rijkman Groenink. Een interessante première voor onze relaties, die allen werkzaam zijn in of voor de financiële sector.

Overige activiteiten

Naast deze premièreavond voor relaties, nodigt Talent&Pro ook haar medewerkers uit voor een speciaal evenement. Deze avond wordt eveneens opgeluisterd met een diner en het bekijken van ‘De Prooi’, en zal worden afgesloten met een borrel. Tijdens het afsluitende gala van het festival, wanneer traditiegetrouw de Gouden Kalveren worden uitgereikt, is Talent&Pro aanwezig met een kleine delegatie van het bestuur en genodigden.