Nationale Pannenkoekdag? Bij Talent&Pro is het elke maand Pannenkoekdag!

#NationalePannenkoekdag – Talent&Pro en pannenkoeken… een onafscheidelijk duo! Een van de betere secundaire arbeidsvoorwaarden voor de kantoormedewerkers van Talent&Pro in Leusden is namelijk… verse pannenkoeken bij de lunch! Gebakken en uitgeserveerd door een groep splinternieuwe T&P’ers.

Elke maand start er een nieuwe groep collega’s. In hun eerste twee weken doorlopen zij een intensieve introductieperiode op kantoor. Al jarenlang vast onderdeel van de ‘intro’ is de pannenkoekenactie. De opdracht? Bak voor een bedrag van maximaal 15 euro pannenkoeken voor alle collega’s in Leusden.

De taken zijn duidelijk verdeeld. De commerciële helft gaat naar de supermarkt met het doel zo scherp mogelijk in te kopen: bloem, eieren en melk. De andere, meer creatieve, helft maakt tafeldecoraties en neemt de culinaire verantwoording voor het bakproces. Na een paar ‘fail and try again’-momenten (de eerste pannenkoek mislukt altijd) komen ze op stoom en groeit de stapel spek-, kaas- en appelpannenkoeken gestaag. De salestalenten binnen de groep brainstormen tijdens het bakgeweld over de beste manier om de pannenkoeken aan de man te brengen. Uiteindelijk concluderen ze: niks verkoopt een pannenkoek beter dan de heerlijke geur. Gewapend met een verse pannenkoek gaan ze de verschillende kantoorruimtes langs om de collega’s lekker te maken. Met succes… vijf minuten later zit de hele lunchtafel vol.

Wil jij volgende maand ook pannenkoeken bakken bij Talent&Pro? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.