Maak kennis met Talent&Pro en schrijf je in voor onze speeddatesessies!

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een goed begin van jouw carrière? Bij Talent&Pro krijg je de kans om uiteenlopende opdrachten te doen bij de grote banken en verzekeraars, terwijl je jezelf verder ontwikkelt met aanvullende opleidingen en trainingen. Dat alles onder begeleiding van een persoonlijke coach!

Schrijf je nu in voor één van onze speeddatesessies in september en kom kennis maken!

Talent&Pro speeddatesessies in september

In de eerste twee weken van september organiseert Talent&Pro verschillende speeddatesessies in de ochtend, middag en avond. Tijdens een T&P speeddatesessie kom je alles te weten over werken bij Talent&Pro, de voor- en nadelen van detacheren en de verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Ook kijken we of er wederzijdse interesse is om je carrière bij Talent&Pro te starten. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!

Match jij met Talent&Pro?

Wil jij een speeddatesessie bijwonen en ben je alvast benieuwd of wij een goede match voor jou zijn? Doe dan voorafgaand aan de speeddatesessies de Talent&Pro Matchtest! Deze Matchtest is een handige tool, waarbij je aan de hand van een aantal vragen te weten komt in hoeverre jij past bij onze cultuur. Aan het einde van de test krijg je een ‘match-percentage’, dat aangeeft in welke mate jouw voorkeuren en eigenschappen overeenkomen met die van ons.

Wie zoeken wij?

Talent&Pro is altijd op zoek naar talenten die een carrière in de financiële sector wel zien zitten. Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van minimaal een Bachelor (bij voorkeur Finance, Economie, Bedrijfskunde of Hotelschool);
  • Je bent starter op de arbeidsmarkt (0-2 jaar werkervaring);
  • Je hebt een sterke wil om je persoonlijk te ontwikkelen;
  • Je bent klantgericht, nauwkeurig, communicatief vaardig en cijfermatig sterk;
  • Je hebt interesse in detachering en past je snel aan bij veranderende omstandigheden;
  • Je hebt het gevoel nog niet uitgeleerd te zijn na het afronden van je studie;
  • Je bent (bijna) in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in de Randstad/ midden van het land of bereid te verhuizen.

Enthousiast?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Schrijf je dan snel in voor een van de speeddatesessies. Onze recruiters Frank of Lotte nemen dan contact met je op voor meer informatie en om je inschrijving voor een van de sessies concreet te maken. Direct solliciteren voor een baan bij Talent&Pro kan natuurlijk ook. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.