Het 34e Nederlands Film Festival vandaag van start!

Vanavond is het zo ver: het 34e Nederlands Film Festival gaat van start! Het festival opent landelijk in meer dan 90 bioscopen met de openingsfilm thriller ‘Bloedlink’ met Tygo Gernandt, Marwan Kenzari en Sarah Chronis in de hoofdrol.

Talent&Pro is dit jaar alweer voor het 14e jaar trouwe sponsor en heeft voor haar relaties en medewerkers een aantal mooie events op de agenda staan.

Gouden Tegelonthulling

In de Vinkenburgstraat in het centrum van Utrecht ligt de Talent&Pro Filmboulevard. Deze Nederlandse Walk of Fame wordt elk jaar met twee tegels verlengd. Op  dinsdag 30 september krijgen Marwan Kenzari (Beste Acteur 2013 voor zijn rol in Wolf) en Hadewych Minis (voor haar rol in Borgman) hun eigen Gouden Tegel. Daarmee worden zij toegevoegd aan  een rij van grote namen; onder andere Carice van Houten, Frank Lammers en Kim van Kooten gingen hen voor. Op 10 juli was Talent&Pro al aanwezig toen Marwan en Hadewych hun handafdruk zetten voor hun eigen tegel. Op 30 september zullen ze de tegels, in brons gegoten, officieel onthullen voor pers en publiek. Talent&Pro woont dit bijzondere moment bij, samen met een groep van genodigde relaties.

Speciale premières voor onze relaties

Na de Gouden Tegelonthulling op dinsdag 30 september en aansluitend diner in het recent geopende muziekcentrum TivoliVredenburg, neemt Talent&Pro 200 zakelijke relaties mee naar de première van Michiel ten Horn: ‘Aanmodderfakker’, een tragikomedie over een 32-jarige jongen die maar geen man wil worden. Aansluitend vindt er een premièreborrel plaats. Een dag later, op woensdag 1 oktober nodigen we nog eens 150 zakelijke relaties uit voor de vertoning van ‘De Nieuwe Wildernis‘, een natuurfilm zoals die niet eerder in Nederland is gemaakt. Speciaal voor het NFF 2014, dat in het thema staat van (film)muziek, wordt deze film eenmalig getoond met livemuziek van het Metropole Orkest.

Overige NFF activiteiten

Naast deze premièreavond voor relaties, nodigen we ook onze medewerkers uit voor een speciaal evenement. Dit jaar een extra feestelijke gebeurtenis door ons 15-jarig bestaan. Tijdens het afsluitende gala van het festival op donderdag 3 oktober, wanneer traditiegetrouw de Gouden Kalveren worden uitgereikt, zijn we aanwezig met een kleine delegatie bestaande uit directieleden en genodigden. We kijken uit naar een aantal mooie evenementen komende week en hopen nog lang verbonden te kunnen blijven aan het Nederlands Film Festival. Perfecte partners, want voor ons beiden staat het ontdekken en stimuleren van talent centraal. Een goede basis voor een duurzame samenwerking. Na afloop van het Nederlands Film Festival zullen we verslag doen van de events en een kleine foto-impressie in ons blog plaatsen.